​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

Alarm

Vi er godkendt af sikkerhedsbranchen og certificeret ISO 9001 til service og vedligeholdelse af AIA.

Vi kan sikre Deres værdier.

Vi er SKAFOR-godkendte (forsikringsselskabernes godkendelse) til installation af alarmer og overvågningsanlæg. Denne godkendelse er vores kunders garanti for at såvel materiel som installation i forbindelse med alarm-, sikrings og overvågningsanlæg er af højeste kvalitet.

​Alle anlæg serviceres løbende, således at De trygt kan stole på at være godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Vores erfarne medarbejdere er under løbende efteruddannelse i den nyeste teknik på området.

Da vi samtidig projekterer og installerer alle typer alarm-, sikrings og overvågningsanlæg, kan vi tilbyde Dem komplette, integrerede løsninger der dækker Deres sikkerhedsbehov.

Tyverialarmer

Indbrud og tyveri i såvel virksomheder som private hjem er meget belastende. Ikke kun på grund af de værdier der stjæles eller ødelægges, men også på grund af den ubehagelige fornemmelse af at fremmede har haft adgang til éns private gemmer.

Vi kan tilbyde Dem tyverialarmer, der passer netop til Deres behov - hverken mere eller mindre.

Elektronisk adgangskontrol

Et elektronisk adgangskontrolsystem vil prismæssigt ofte være et konkurrencedygtigt alternativ til udskiftning eller omlægning af mekaniske låse - og hvad angår sikkerhed, er systemer til elektronisk adgangskontrol de mekaniske låse langt overlegne, og giver muligheder, der ikke findes i traditionelle låsesystemer; f.eks. opdeling i områder med hver sine sikkerhedsniveauer, der kan tilpasses efter tidspunktet, efter hverdage og helligdage osv. Endelig kan et bortkommet adgangskort hurtigt spærres af virksomheden selv.

Hent PDF-fil her.

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.