​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

Tågesikring

Verdensnyhed: Tågesikring til private!

SmokeCloak Danmark introducerer i samarbejde med producenten MSS Professional som den første distributør i verden en tågekanon til private hjem og fritidsboliger – SmokeCloak® Private.

Tågesikring er hot… Det er blevet en standardløsning, når installatørerne sikrer detailforretninger, kontorlokaler, varelagre, juvelerer, tankstationer etc. Gennem de seneste år har privatmarkedet efterspurgt en model tilpasset private hjem, der er overgået en kraftig stigning i indbrudskriminaliteten.


Tågekanonen er ekstrem kraftig og dækker hurtigt og nemt en større stue på 50-60 m2. Kanonen har en eksplosiv affyring og fortsætter op til et minut ad gangen. Tågens hængetid på op til en time sikrer alle værdier i rummet, indtil vægter eller politi når frem.

SmokeCloak® Private leveres i hvid farve og er specielt udviklet til private hjem. Den er opgraderet på en række punkter, herunder strømforbrug, tågeproduktion m.m. Ydeevnen er øget, mens strømforbruget er reduceret med 40 %.

SmokeCloak tågekanoner er altid som standard leveret med en patenteret tågetæthedsmåler. Vi leverer derfor som den eneste på tågesikringsmarkedet en løsning, der automatisk sikrer at rummet – fra alarmen går til politiet/alarmpatruljen når frem – altid har den korrekte mængde tåge, hverken mere eller mindre. Tågetæthedsmåleren økonomiserer således væskeforbruget og forebygger overkondensering.

Nationalt Forebyggelsescenter under Rigspolitiet har den seneste tid rejst

rundt i Danmark og rådgivet såvel erhvervslivet som private om optimal sikring, herunder tågesikring. Forsikringsselskaberne i Danmark kræver i dag, at tågesikring installeres på flere og flere adresser. Begge parter ved, at det virker!

Med SmokeCloak® Private har vi taget konsekvensen af flere års efterspørgsel…
Den OPTIMALE sikring af private hjem. Hvad du ikke kan se, kan du ikke stjæle…

Ring til os allerede i dag og få en demo i dit private hjem.

Vi sælger og leverer også tågesikring til erhverv.

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.