​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

Belysning

​Det er vigtig for os at give kunden den rette rådgivning når der skal vælges lys. I det private hjem kan det være svært at finde den rigtige løsning når der skal findes belysninger til køkkenet, stuen eller måske indkørslen. Her er det vigtig for os at fortælle, at ingen opgave er for lille før vi stiller op for at rådgive Dem. 


Såfremt der er tale om erhvervslokaler kommer vi gerne ud i firmaet og foretager en lysberegning som passer til netop Deres arbejdsplads, så De slipper for irriterende blænding i skærme og derved en ofte efterfølgende hovedpine.

Kontakt os for yderligere oplysninger!

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.