​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

ITV / Kamaraovervågning

​Selskov Elektric er ISO 9001 certificeret på AIA anlæg

TV-overvågning er i dag, i høj grad, indbegrebet af optimal sikkerhedshåndtering.

Videoovervågning minimerer din risiko

Videoovervågning er et af de bedste redskaber, der findes når du skal sikre din bolig, forretning eller virksomhed. Videoovervågning hjælper dig med at beskytte dine værdier, ejendele, bygninger, kollegaer og ansatte. Anvendelse af videoovervågning har en stor præventiv virkning, samtidig med at videooptagelserne giver mulighed for hurtig efterforskning af eventuelle sager eller mistænkelige situationer. Videoovervågning bruges i forbindelse med røverier, indbrud, svind, overfald, visuel adgangskontrol, perimetersikring, pladsovervågning, proces- og produktionsovervågning og i mange andre situationer.

Selskov Elektric levere et stort udvalg af løsninger fra markedets førende

leverandør indenfor videoovervågning. Løsningerne kan tilpasses dit behov uanset om der er tale om en mindre løsning til en privat bolig, kiosk, mindre butik, kædeforretning eller industri virksomhed med produktion på flere steder. Videoovervågning gør din hverdag mere sikker, samtidigt med at du minimerer din risiko.

Omfattende kamera sortiment

Selskov Elektrics udvalg af kameraer er omfattende både indenfor traditionelle kameraer og IP Netværkskameraer. Sortimentet omfatter de elegante kuppelkameraer beregnet til diskret brug, det store sortiment af Dinion kamera, bevægelige AutoDome kameraer, samt Megapixel kameraer. Kamera løsningerne findes både til indendørs- og udendørsbrug og i vandalsikre udgaver. Med vores sortiment af dag/nat kameraer er du i stand til at lave effektive 24/7 overvågning med en uovertruffen billedkvalitet.

Digtale optagelser

Valg af digital video optager har stor betydning for kvaliteten og hvor længe du kan lagre dine optagelser, samt i hvilket omfang du er i stand til at automatisere og integrere din løsning. Selskov elektric’s udvalg af digitale optagere omfatter alt lige fra den lille stand-alone-enhed til fire kameraer, til den komplekse løsning, der kan håndtere fra 6 og op til hundredvis af kameraer.

Kvalitet og fremtidssikring

Selskov Elektric arbejder i dag sammen med førende sikkerhedsleverandører indenfor video overvågning, hvilket giver dig sikkerhed for kvalitet og fremtidssikring. Ændre dine sikkerhedsbehov sig betyder vores samarbejde med anerkendte leverandører, at du altid kan tilpasse din løsning til nye krav uden at skulle lave en helt ny investering.

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.