​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

Privatlivspolitik​

​Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt

I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med Selskov Elektric ApS (se

kontaktoplysninger nedenfor) skal du oplyse en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit/jeres navne
  • Dit/jeres adresser
  • Dit/jeres e-mailadresser
  • Dit/jeres telefonnumre
  • Øvrige kontaktoplysninger

​​

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for,

at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

Datasikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning,

herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål

er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske

ved henvendelse til:

Selskov Elektric ApS

CVR-nr. 44148218

E-mail: ale@selskov-elektric.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til

at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen

af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør lovkrav til sikring og dokumentation af visse opgaver.

Hvis du ønsker at klage over Selskov Elektric ApS’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.