​Tlf. 48 207 300          E-mail: phe@selskov-elektric.dk

Montering af Solceller i Hillerød og omegn

Vi er specialister i Solceller og montering af solcelleanlæg i Hillerød og nordsjælland

Solcelleanlæg og brugen af solenergi har i løbet af de seneste år vundet større og større indpas i Danmark. Dette skyldes bl.a. at energipriserne stiger, samt at vi er blevet mere bevidste omkring energiforbrugets påvirkning af miljøet. Her kan du læse mere om solceller, solcelleanlæg og brugen af solenergi.

Hos Selskov Elektric har vi et bredt udvalg af solcelleanlæg, og vi er altid klar til at rådgive dig, hvis du har nogle tvivlsspørgsmål i forbindelse med dit køb af solceller. Når du investerer i et solcelleanlæg hos Selskov Elektric kan monteringen og installationen være med i prisen.​

Fordele ved brug af solenergi

Fordelene ved at investere i et solcelleanlæg er mange. Den primære og mest åbenlyse fordel er, at solenergi er gratis og i nogle tilfælde kan du opnå så store besparelser, at din elregning går i nul. En anden vigtig fordel er, at solceller og solenergi er miljøvenlig og CO2-neutral. Desuden er solceller støjfrie, og har en levetid på op til 30 år. Et solcelleanlæg er altså en god investering, både rent økonomisk, men også på længere sigt i forhold til miljøet.

Inden du investerer i et solcelleanlæg, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig, så du får et solcelleanlæg, der passer til de behov din husstand har.

Placering af solceller

Solcellernes placering på taget er vigtig. For at opnå mest mulig effekt af dine solceller, skal de monteres på en sydvendt tagflade med en 30-45 graders hældning. Jo mere det afviger fra denne hældning, desto mindre bliver effekten af solcellerne. Endelig er det vigtigt, at der ikke er træer, bygninger eller lignende i nærheden, der kan skygge for solen.

Størrelse på solcelleanlæg

For at finde ud af, hvor stort et solcelleanlæg du har brug for, er det vigtigt at kende husstandens årlige energiforbrug. Når du er bekendt med forbruget, er det nemmere at finde ud af, hvor stort et tagareal, du skal have solceller på. En normal husstand vil dog typisk have brug for mellem 20-50 kvadratmeter.

Lokale restriktioner på solcelleanlæg

Inden du investerer i et solcelleanlæg, skal du være opmærksom på, at der nogle steder i landet er lokale restriktioner for reflekterende tagmateriale, fx glaseret tegl. Derfor er det altid en god idé at kontakte din kommune og spørge til restriktionerne for anvendelse af solceller i dit lokalområde.

Garanti på dit solcelleanlæg

Når du køber solcelleanlæg, er det vigtig at være opmærksom på de garantier du får, da garantiperioden kan variere meget, alt efter hvilken producent du har med at gøre. Hos Selskov Elektric har vi dog mindst 10 års fabriksgaranti på alle vores solcelleprodukter, uanset producent.

Finansiering og økonomisk rådgivning ved køb af solceller.

Når du køber Solceller hos Selskov Elektric har vi mulighed for at give dig en totalløsning, dvs at vi kan tilbyde dig en Finansiering til meget fornyftige priser og samtidig mulighed for at få revisorbistand til hvordan du opnår det bedste regnskab til din løsning

​Seneste nyt

​Med i METRO byg​geri

Selskov elektric har netop skrevet kontrakt med det italienske selskab CMT (copenhagen Metro Team) som over de næste 6-10 år skal bore og udføre det store tunnelbyggeri under gaderne i København

​Optimale løsninger

Hos Selskov Elektric er kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum grundlaget for vor virksomhed.​

DIN professionelle og pålidelige samarbejdspartner, når det drejer sig om alt indenfor elektriske installationer mv.​

​Kontakt

Selskov Elektric ApS

Høgevej 1

3400 Hillerød

Tlf.: 48207300

E-mail: phe@selskov-elektric.dk

CVR: 44148218 

​Spørgsmål / Forespørgsel

Vil du stille et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores online formular.